37
éve
Térkő akciók - Járjon jól! Kedvező térkő árak várják
06 26 375-171
Térkőakciók
AJÁNLATKÉRÉSE TARTALMA
0
TÉRKŐ KERESŐ
Kezdőlap / SEMMELROCK TÉRKŐ BURKOLATOK / Semmelrock térkövek

1 2 > >>

1 2 > >>

Semmelrock térkövek

Szomszédja mikor fog ilyen pillantásokkal nézni az Ön térkő burkolatára?

felkapja a fejét„Amikor az új Semmelrock térkő burkolatunk elkészült, a kedves szomszédunk arcára kiülő pillantás mindent elárult. Nem mondta volna egy szóval sem, de ámuló tekintete veszettül árulkodó volt. Sütött az arcáról, hogy a burkolat szépsége nagyon megfogta. Néhány napig nem is szólt hozzám, csak irigykedő pillantásokkal méregette a kertet. Aztán valahonnan megtudta (Na vajon honnan :)?), hogy mennyiért vásároltam a térköveket a burkolathoz, és elkezdett ő is gyűjteni kertje burkolatára. Amikor el fog készülni az ő vadonásúj kerti szépsége, akkor vajon az én tekintetem lesz majd ennyire árulkodó?

 • Nem hiszem, mert nekem már megvan az a burkolatom, amiről a szomszéd még csak most álmodozik.”

A térburkolat és zöldfelület aránya kertjében

Fontos kérdés ez a kertünk kialakítása során, és választ kell adnunk rá.

 • Ha nem szeret a virágok gondozásával és a fűnyírással foglalkozni, akkor érdemesebb nagyobb térkő felületben gondolkodni. Nem burkolhatja le az egész kertet, de választhat olyan növényeket is, amelyek kevesebb törődést igényelnek, és kevesebb elfoglaltsággal járnak.
 • Azonban igaz az is, hogy a szépen leburkolt teraszon pihenve is jobban esik a szemünknek egy fákkal, bokrokkal és virágokkal pompázó kert mindennapos látványa. Ezért a látványért azonban természetesen így vagy úgy, de meg kell dolgozni. Átgondoltan tervezze meg a térkővel burkolt és a zöldfelületek arányát.

A Semmelrock szépségverseny szempontjai

Ha kertje térburkolatát tervezi, akkor biztosan végigfut az agyán, vagy alaposan el is gondolkodik rajta, hogy milyen szempontok szerint válasszon a Semmelrock térkövek között?

Amikor kertje térburkolatáról dönt a családi kupaktanács, akkor arról határoznak, hogy milyen burkolaton fognak majd sétálni a következő évtizedekben. Érdemes megfontolni a döntésüket.

Honlapunkon a Semmelrock térkövek teljes választéka első végignézéskor talán a bőség zavarát okozza majd. Ha gyorsan szeretne dönteni, akkor ez bizony nem könnyíti meg a helyzetét, de könnyen jön a megoldás majd. Főleg akkor, ha ad magának egy kis időt a gondolkodásra, és megbeszélik az elképzelésüket.

Amikor választanak, akkor alapvetően a térkövek szépsége és praktikus tulajdonságai alapján hozzák meg döntésüket, természetesen az árat is figyelembe véve.

 1. A legfontosabb szempont talán a térkövek színe és megjelenése. Melyik tetszik igazán? Melyiket tudnák a leginkább elképzelni a kertjükben?
 2. Mennyire illeszkedik a kő a házuk stílusához?
 3. Mindenképp fontos, hogy fagyálló és kopásálló legyen, de ezzel nem sokra megy, mert a beton térkövek mindegyike jól bírja a hideget, és nem kopnak. Lehetnek azonban különbségek a térkövek tartóssága között, és erre figyeljenek oda.
 4. A tartósság mellett fontos szempont a térkő teherbírása. Nem minden térkövet lehet beépíteni gépkocsi forgalomhoz. Az is igaz viszont, hogy felesleges megfizetni a nagyobb teherbírású burkolat pluszköltségét, ha csak gyalogos forgalomra számítanak.
 5. A szín mellett a térkövek formája és méretei határozzák meg a kialakítható mintázatokat, a burkolás menetét is. Vegyes méretekkel és változatos formákkal szárnyalhat a fantáziája, cserébe viszont lassabban halad a térkövezés, és több vágási hulladékra is számíthat majd.
 6. Nem véletlen, hogy nem első szempontként említem a térkő árát. Azonban tagadhatatlan, hogy talán a legfontosabb döntési szempont az, hogy milyen összeg fér bele a családi költségvetésbe.
 7. Elkészült térburkolatának használatakor nem mindegy, hogy milyen könnyen tudja tisztán tartani maradandó szennyeződések nélkül. Ezt a térburkolat felületének kialakítása és anyaga határozza meg. A választáskor az sem elhanyagolható szempont, hogy egészen más hangulatot teremtenek az antikolt és antikolás nélküli felületek.
 8. Térkövezéskor nem számol vele, de a jövőben majd fontos szempont lehet az is, hogy ha úgy adódik, akkor megbontható és újra lerakható legyen a burkolat.

Ezeknek a praktikus használati tulajdonságoknak remekül megfelelnek a Semmelrock térkövek. A bőséges választékot viszont nem mindig könnyű a legjobban tetszőre leszűkíteni.

Segítünk Önnek jól járni...

 • és eligazodni a térkő választás rejtelmei között.
 • Ha néhány hasznos tanácsra vagy információra van szüksége, vagy kérdései vannak, amelyekre nem tud pontos választ adni, akkor a (+36-26) 375-171-es számon hívjon bennünket. Válaszolunk a kérdéseire, és segíteni fogunk Önnek Semmelrock burkolata kiválasztásában.
 • Könnyen lehet, hogy választása előtt még látni is szeretné a legjobban tetsző térköveket. Ekkor jöjjön el bemutatókertünkbe. Nézze meg Semmelrock burkolatainkat, és bátran kérdezzen is munkatársainktól. Biztos lehet benne, hogy állni fogják a kérdéseit, és igényének pontos megismerése után jobbnál jobb válaszokat adnak majd rájuk.
 • Munkatársaink a kiválasztott térkőből szükséges mennyiséget is ingyenesen kiszámolják Önnek. Így nem lesz majd gondja a felesleges térkövek visszaszállításával sem, és azért sem kell majd mérgelődnie, hogy néhány térkővel kevesebbet vásárolt a szükségesnél.
 • A szükséges szegélykövek és egyéb kiegészítők sem hiányoznak kínálatunkból.
 • Térburkolata házhoz is megy, mert megvásárolt térkövét természetesen kiszállítjuk Önnek.
 • A Semmelrock burkolatok és mi gondoskodunk róla, hogy jól járjon. Keressen bennünket, és győződjön meg róla, hogy mindent megteszünk azért, hogy Ön legyen a Semmelrock térkövek következő elégedett vásárlója.
    
Megosztás