37
éve
Térkő akciók - Járjon jól! Kedvező térkő árak várják
06 26 375-171
Térkőakciók
AJÁNLATKÉRÉSE TARTALMA
0
TÉRKŐ KERESŐ
Kezdőlap / TÉRKŐ AKCIÓ / Őszilomb térkő akció

Őszilomb térkő akció

Az őszilomb térkő beszédes elnevezés. Akciós kínálatunkban pedig vonzó árakat is talál.

Kertjébe őszilomb térkő burkolatot tervez?

Az őszilomb név sok mindent azonnal elárul a térkőről. Az őszi lombok sárgás, barnás, pirosas árnyalataiban pompázó térköveknek nagy rajongótábora van a kertjüket szépítők körében. Nyilván az sem a véletlen műve, hogy Ön is éppen ezt az oldalt nézi.

  • Kedveltségében biztosan szerepet játszik az is, hogy a különböző színek kombinálásával változatos burkolat mintákat alakíthatunk ki. Kiélhetjük alkotó szenvedélyünket kertünk burkolatának elkészítésekor. Azonos formájú térkövekből is változatos mintákat tudunk kialakítani az őszi lomb színeinek kreatív kombinálásával.
  • Kedvelik a kertjüket szépítők a barnás, sárgás őszi lomb színeket. Ezért is jelenik meg a családi házak kertjeiben. Egyedi mintákat alakíthat ki kertjében a közkedvelt őszi színek változatos kombinálásával.

Őszilomb, a legkedveltebb térkő színek egyike

Térburkolata kiválasztásakor választania kell a különböző térkő színek között is. Vannak olyanok, akik előbb a térkő márkáját és típusát választják ki.

  • A kiválasztott térkő stílusának illeszkedni kell az épülethez, és
  • az egyes térkövek ára is fontos döntési szempont.

Többségünk azonban a pénztárcánk függvényében úgy választunk térkövet, hogy az épülethez és az ízlésünkhöz leginkább illő színt szeretnénk. Utána pedig megnézzük, hogy abban a színben milyen térkövet tudunk választani.

Sokan nem szeretnénk egyszínű térkövet, ezért többféle színből állítjuk össze a mintát.

  • Keressük az élénk, vidám színeket, és vannak olyanok is, akik
  • praktikus okokból a hagyományos színekhez vonzódnak.
  • Az őszi lombok jól ismert sárgás-barnás színei mindkét csoport igényének megfelelnek. Talán ezért is keresik olyan nagy számban a vásárlók.

Az őszilomb térkő azért is népszerű, mert az őszi lombok változatos barnás, sárgás színeiben nemcsak tetszetős, hanem könnyen tisztán is tartható. Nem látszik meg rajta mindenféle szennyeződés.

A térkő burkolatok szín és formavilágának tényleg csak a képzeletünk szab határokat.

  • Ha az őszilomb térkő mellett dönt, akkor ezzel már arról is határozott, hogy burkolata barnás, sárgás őszies színekben fog pompázni.
    
Megosztás