37
éve
Térkő akciók - Járjon jól! Kedvező térkő árak várják
06 26 375-171
Térkőakciók
AJÁNLATKÉRÉSE TARTALMA
0
TÉRKŐ KERESŐ
Kezdőlap / LEIER TÉRKŐ BURKOLATOK / Leier falazóelemek, kerítéselemek

Leier falazóelemek, kerítéselemek

Kerítés lábazat építés beton elemekből

A praktikus kerítés háza stílusához illeszkedik, és nemcsak védi, hanem díszíti is otthonát. Ha pedig a kerítés építésekor is gondol a zsebére, akkor a szépség és díszítés mellett még emeli háza értékét is.

A sokféle kerítés közül kifejezetten szépek a beton kerítéselemekből épített kovácsoltvas betétes kerítések. A kovácsoltvas betétek egyedi mintázatának kialakításakor szabadjára engedheti a fantáziáját. A kovácsoltvas készítő számtalan lehetőség közötti választást ajánl fel, és arról is lehet szó, hogy egyedi elképzelésünknek megfelelően készíti el a kerítést.

Beton kerítéselemek és falazóelemek

A művészi igényességű kovácsoltvas kerítések szépségét a beton kerítéselemek háza stílusához igazodó színvilága és az antikolt felület patinás megjelenése még jobban kiemeli.

A betonkerítés építésénél nagy figyelmet kell fordítani a fagyveszély elkerülésére. Ha megfelelő mélységben építi a kerítést, akkor elkerülheti a felfagyást. Az is előfordulhat, hogy a kerítés lábazatra felvitt vakolat, vagy a lábazatra ragasztott díszítő burkolat nem sokáig bírja az időjárás viszontagságait. Ez pedig nemcsak nagy bosszúságot, hanem komoly anyagi kiadást is okoz a tulajdonosnak. A kerítés megfelelő építésével elkerülheti ezt.

A szépségük mellett az egyik legnagyobb előnye a beton kerítéselemek használatának, hogy

  • nincs külön ragasztott díszburkolat a kerítésen, hisz a kerítéselemekből áll a kerítés lábazata.
  • A kerítésoszlopok és a köztes kerítésmezők zárását a fedlapokkal oldják meg.
  • Ha a fát szereti, akkor a kovácsoltvas betétek helyett fa kerítésbetéteket építhet be a betonkerítésbe.
    
Megosztás