37
éve
Térkő akciók - Járjon jól! Kedvező térkő árak várják
06 26 375-171
Térkőakciók
AJÁNLATKÉRÉSE TARTALMA
0
TÉRKŐ KERESŐ
Kezdőlap / Impresszum

Impresszum

Dalos és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Terkoakciok.hu honlap működtetését a Dalos és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
(székhely: 2081. Piliscsaba, Új utca 21.; adószám: 12215689-2-13) végzi.

A weboldalt a Dalos és Társa Kft. térkő burkolatok és kiegészítőik forgalmazásával kapcsolatos értékesítési tevékenységének támogatására, forgalmazott térköveink és kiegészítőink internetes publikálására, valamint a térburkoláson gondolkodó érdeklődők széles körű tájékoztatására hoztuk létre.

A honlapon megjelenő tartalmakat a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze. A honlapon olvasható anyagok azonban elsősorban ismeretterjesztő és tájékoztató jellegűek. Nem helyettesítik, és nem is helyettesíthetik a kertépítéssel és térkövezéssel foglalkozó szakemberek helyszíni felmérését, és a velük való személyes egyeztetést.

Dalos András a Dalos és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója

Szerzői jogvédelem

A www.terkoakciok.hu honlapon elérhető minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Használatuk feltétele, hogy a weboldalra látogató internetező az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.

A Dalos és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság a honlap bármely tartalmának, bármilyen módszerrel történő másolásával, terjesztésével és felhasználásával kapcsolatos jogot fenntart.

A Dalos és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság előzetes, de nem kizárólagos és nem átruházható felhasználási engedélyt ad ahhoz, hogy a honlap látogatója a honlapon megtalálható tartalmakat kizárólag saját személyes használat céljára a számítógépére letöltse, és ott megőrizhető formában rögzítse, illetve kinyomtassa. Arra azonban nem ad engedélyt, hogy azt harmadik fél számára bármilyen módon és formában hozzáférhetővé tegye.

A www.terkoakciok.hu honlapján található anyagokat kizárólag a Dalos és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság előzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részében módosítani, harmadik fél számára továbbítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságra hozni.

Honlapkészítés és tárhely üzemeltetés:

    
Megosztás