37
éve
Térkő akciók - Járjon jól! Kedvező térkő árak várják
06 26 375-171
Térkőakciók
AJÁNLATKÉRÉSE TARTALMA
0
TÉRKŐ KERESŐ
Kezdőlap / SEMMELROCK TÉRKŐ BURKOLATOK / Semmelrock AirPave porcelán lap

Semmelrock AirPave porcelán burkolat teraszára

45x90 centiméteres, nagyméretű porcelán lapok, mindössze 2 centiméteres vastagságban ajánlják magukat szabadtéri pihenőhelyének exkluzív burkolataként. Ez nem véletlen, hisz a nagyméretű, vékony burkolólapok letisztult, exkluzív megjelenésükkel hódítanak, és veszik le a lábukról a kíváncsi tekintetek lenyűgözött tulajdonosait.

A modern nagyvonalúság elegáns és egyedi stílusban jelenik meg a Semmelrock új AirPave nagyméretű porcelán lap kollekciójában.

A kifinomult formavilág ezen nagyméretű porcelán lapjai letisztult megjelenésükkel igazán exkluzív burkolatok kialakítását biztosítják nyitott és zárt teraszok és télikertek inspiratív burkolásakor.

Ezek a nagyméretű, exkluzív porcelán lapok nagyon jól kombinálhatók egyéb Semmelrock lapokkal és térkövekkel is. A kombinálás során a különböző felületek és színek harmonikus vagy éppen kontrasztos kölcsönhatása nagy felületeknél különösen kreatív burkolatok kialakítását teszik lehetővé.

A porcelán lapok térkövekkel való kombinálása minden háza körüli burkolt felület egységes koncepció szerinti, harmonikus kialakítását biztosítja a kertkaputól egészen terasza ajtajáig.

    
Megosztás