37
éve
Térkő akciók - Járjon jól! Kedvező térkő árak várják
06 26 375-171
Térkőakciók
AJÁNLATKÉRÉSE TARTALMA
0
TÉRKŐ KERESŐ
Kezdőlap / SEMMELROCK TÉRKŐ BURKOLATOK / Semmelrock kerti lapok

Semmelrock kerti lapok

Semmelrock burkolatok gondoskodjanak az Ön kertjének szépségéről is?

valami hiányzik„Úgy éreztük, hogy még valami hiányzik a kertből. Hiába voltak szépek a bokrok és a fiatal fák, mégis olyan csupasznak tűnt az egész. Egészen addig tartott ez az érzés, amíg el nem készült titkos vágyunk, kedvenc kerti pihenőnk a grillsütővel. Mióta elkészült a házból a pihenőhöz kivezető sétány is, azóta nem berzenkedik a szemem, amikor körbenézek. Igazán csillogó szemmel persze akkor fogok körbenézni a kerten, amikor megnő majd a sétány körül a sövény is, és olyanra vághatom, amilyenre évek óta szeretném. De ami késik, nem múlik.”

Ön milyen burkolatról álmodik, amikor szabadjára engedi a fantáziáját?

Kertépítéskor fontos az otthona stílusának megfelelő térburkolat kiválasztása, mert különben az egész kert harmóniája felborul.

 • Ha kellő alapossággal tervezi meg a kertjét, és körültekintően választ a kerti lapok közül, akkor a stílus nem fog fejreállni a kertjében.
 • Szakemberre is bízhatja a kerttervezést, mert szabadideje egy jelentős részét kertjében fogja eltölteni, és a barátaikat is itt fogják vendégül látni. Mit fognak nézni az elkövetkező néhány évtizedben a kertjükben pihenve?
 • Nem mindegy.

Milyen ember Ön?

Könnyen megnyíló, vagy inkább elmélyülten gondolkodó?

 • Ha lehetséges, akkor csempésszen bele kertjébe egy darabkát a személyiségéből is. Ez lehet az, amiről a barátai ráismernek majd, és amitől Ön is jól fogja érezni magát a burkolaton végigsétálva, vagy az egyik kerti padon megpihenve.

A Semmelrock burkolatok közül melyik szépítse meg kertjét, és tegye boldogabbá az életét?

Az egyedi kinézetű és különleges designban készülő Semmelrock Prémium burkolólapok káprázatos felületei közül melyik lesz a kiválasztott kertjében?

Ha már látja maga előtt kertje szépséges burkolatát, akkor célegyenesben van. Nincs más dolga, mint kiválasztani az Önnek legjobban tetsző Semmelrock szépséget az oldalakon található jobbnál-jobb burkolatokat végignézve.

 • Első nekifutásra talán nem lesz könnyű dolga.
 • Könnyen lehet, hogy a bőség zavarával fog küzdeni, és egyik burkolat jobban fog tetszeni, mint a másik. Ilyenkor üljön össze a családi kupaktanács, és adjanak maguknak egy kis gondolkodási időt is a döntésük előtt. Rövidesen le fog tisztulni a kép, és néhány lehetséges választásra leszűkítve a mindenkinek fenntartás nélkül tetsző burkolatokat könnyebben fognak tudni választani majd.

Az is lehet azonban, hogy nem fognak tudni szívfájdalom nélkül dönteni.

 • Ilyenkor kérjen segítséget.

Segítünk Önnek a szépségek között megtalálni a legszebbet

Néhány kérdés megválaszolása után könnyebb lesz dönteni:

 • Milyen stílusban épült az otthona?
 • Szeretné, ha kedvenc színe visszaköszönne kertje Semmelrock burkolatában is?
 • A térkő formák és lerakási mintázatok között kedves a szívének valamelyik?

Melyik legyen kerti kedvence a Semmelrock szépségek közül?

Mindössze egyetlen hívás a (+36-26) 375-171-es számra, és munkatársaink segítenek. A kérdéseikre adott válaszai segítenek majd Önnek pontosítani az elvárásait térkő burkolatával szemben, és máris könnyebb lesz a választás.

 • Döntése előtt szeretne egy pillantást is vetni kiválasztott Semmelrock térkövére? Szeretettel várjuk Önt bemutatókertünkbe. Jöjjön el, és munkatársunk személyesen kalauzolja Önt a Semmelrock szépségverseny legígéretesebb szereplői között, és segít Önnek az első helyezett megtalálásában.
 • A segítség ezzel még nem ér véget, mert a közösen kiválasztott szépség szükséges mennyiségét is kiszámolják Önnek ingyenesen. Az is csalódás lenne Önnek, ha végül kevesen érkeznének meg kertje elfoglalásához, de az is felesleges vesződséggel járna, ha néhány térkő feleslegesen érkezne meg Önökhöz.  
 • Ezzel már azt is elárultuk, hogy a kiválasztott Semmelrock szépség a szükséges mennyiségben házhoz is megy. Gondoskodunk erről.
 • Nézze meg a Semmelrock szebbnél szebb szépségeit, és keressen bennünket szépségversenye győztesének kiválasztásához.
 • Legyen Ön a kiválasztott Semmelrock szépség következő elégedett hódolója.
    
Megosztás