Az aszfalt és a beton nehezen bírja a téli időjárás embert és burkolatot próbáló viszontagságait. A nálunk télen megszokott fagyási és felolvadási ciklusokkal a beton és az aszfalt nehezen birkózik meg. Könnyen felpattogzik a felületük.

A beton járdák és az aszfalt lehangoló szürke színe sem derít bennünket jobb kedvre. Ön miért szereti a térkő burkolatot?

A térkő burkolatok tartóssága össze sem hasonlítható a beton járdákkal. A fagyálló és kopásálló térkövek sokkal jobban bírják a téli időjárás megpróbáltatásait.

Leier Regnum Naturo burkolat

A Leier Regnum Naturo lapok rusztikusan elegáns megjelenése jól harmonizál a gyöngykavicsos terasz burkolattal.

A változatos felületkialakítású és nemes kőzeteket tartalmazó prémium térkövek többféle közkedvelt színükkel és változatos formájukkal pedig első pillantásra is összehasonlíthatatlanul szebb burkolatok építésének lehetőségét adják. Nem kell ahhoz semmilyen esztétikai érzékünknek lenni, hogy a térkő burkolatokra szavazzunk a betonnal és a lehangoló aszfalttal szemben. A szépség és a praktikum meghódítja családi házaink kertjeit is.

Önnek is jobban tetszik a térkőből készült burkolat?

A térkő burkolat sokkal igényesebb burkolatot biztosít az aszfaltnál, mert:

  • Igényes, antikolt illetve antikolás nélküli felületkialakításával és változatos színvilágával sokkal esztétikusabb, és a ház illetve a kert megjelenéséhez és stílusához jól illeszkedő megjelenést nyújt. Tervezői fantáziája szabadon szárnyalhat a burkolat mintázatának és színvilágának megálmodásakor, és csak a pénztárcája szab határt vágyainak.
  • Gazdaságos, mert jól bírja az időjárás viszontagságait. Jóval tartósabb, fagy és kopásálló felületével tartós burkolatot biztosít évtizedeken át.
  • Kellemesebb környezetet biztosít otthonában, mert az erős napsütést is károsodás nélkül bírja, és nem melegszik úgy fel, mint az aszfalt. Sokkal élhetőbb környezetet biztosít.
  • Az elemes kialakításnak köszönhetően károsodás nélkül felszedhetőek és újrarakhatók. A burkolat bontása nem terheli a környezet, mert az elbontott burkolat aljzatkialakítása az új burkolat alatt is felhasználható lesz.
  • A térkő környezetbarát, mert csak természetes anyagokból áll. A fugákban jól elvezeti a lezúduló csapadékot. Ezzel nem terheli a vízelvezető rendszert, és nem képződnek tócsák sem a burkolat körül. A környezetében lévő növényeknek sem zavarja meg a csapadékháztartását. Jól szellőzik, és nedves marad a talaj. Optimális körülményeket nyújt a növényeknek.

Ön miért szereti a térkő burkolatot a kertjében?