2016-ban a Citytop volt a Semmelrock legkeresettebb térköve. Ugyan még hátra van több mint két hét az évből, de nem kockázatos ezt kijelenteni. A Citytop olyan előnnyel vezet, hogy nem előzheti már meg a Semmelrock egyetlen másik térköve sem.

Az előzésre még a térkő vásárlás szempontjából legnagyobb forgalmú áprilisban, májusban sem lenne esélye egyetlen másik térkőnek sem. A decemberi nulla fok alatti időjárás pedig végleg bezárta a kaput a térkövek vásárlása előtt.

Fagypont alatt a térköveket nem lehet lerakni. A megszokott téli időjárást feltételezve február végéig csak érdeklődés várható a térkövek után. A térkövek iránti vásárlási kedvet a tavaszi idő fogja visszahozni. Várhatóan márciusban fog újra felpörögni a vásárlási kedv.

Népszerűek a Citytop kombi térkövek

Semmelrock Citytop kombi vörös-barna burkolat

Sokan keresik a Citytop kombi térköveit. Önnek is tetszik ez a burkolat?

Ez nem véletlen. A vegyes méreteknek megvan az az előnye, hogy rengeteg féle lerakási mintát lehet kialakítani a térkövekből. Még akkor is, ha egyszínű a burkolat. Sokféle lerakott Citytop kombi burkolat közül tud választan ezen az oldalon. Jó ötleteket találhat a burkolatok között.

Az eltérő színárnyalatoktól sem kell tartani, mert az egy raklapra kerülő, eltérő méretű köveket ugyanabból a keverésből gyártják. Tökéletesen egyforma lesz a színük. A Semmelrock több raklap egyidejű, kevert lerakását az egyes raklapok közötti apró színeltérések miatt javasolja. Az ugyanis előfordulhat, hogy a különböző raklapokra kerülő térkövek már nem ugyanabból a keverésből lettek kiöntve. A térkövek keverése, valamint a burkolatra hulló csapadék és a nap hatására azonban egyöntetű felületet eredményez majd bármilyen nagy felület térkövezésekor.

A praktikus szürke Citytop kombi térkövekből vásároltak a legtöbbet. Nem véletlen ez, hisz a kifejezetten vonzó ára mellett a szennyeződések is a szürke burkolaton látszanak a legkevésbé. Emellett azonban az őszilomb és a barna különböző változatai, mégpedig a barna-fekete, a vörös-barna és a mediterrán színvilág is kifejezetten kedvelt volt. Sokan vásárolták a szürke markánsan nemesebb színvilágát, a sarkifény árnyalatot.

A hat centiméter vastag Citytop kombi térkövek remekül használhatók gyalogos és személyautós forgalomra készült burkolatokhoz.

Ha Ön is a Citytop kombi térköveit keresi, akkor nagy az esély rá, hogy ezek közül a színek közül fog választani majd a kertjébe.

A verhetetlen 10×20 centiméteres Citytop térkövek

Készület a Citytop burkolat azonos méretű térkövekből is.

A közkedvelt szürke térkövekből 10×20 centiméteres, 20×20 centiméteres és 30×20 centiméteres méretben is készülnek, mégpedig 6 és 8 centiméteres vastagságban is. Teherkocsi forgalomhoz épült burkolatnál van szükség a 8 cm-es térkövekre. Egyébként elég a 6 cm vastag burkolat is.

A közkedvelt 10×20 centiméteres Citytop térköveket 6 centiméteres vastagságban a szürke mellett még antracit, vörös, őszilomb és homoksárga színben is választhatja burkolatához. Ezeknél a térköveknél is a szürke a legnépszerűbb. Keresett még az őszilomb, a vörös és az antracit is. A homoksárgából kevesebbet adunk el.

A vörös-barna és a mediterrán színek 30×20 centiméteres méretben készülnek 6 centiméteres vastagsággal.

A hagyományos Citytop térköveknek a népszerűségét az adja, hogy akár egy szín egyetlen méretében is elkészülhet a burkolat, de a kompatibilis méretek révén keverni is tudja a különböző színeket és méreteket. Sokan választják azt a megoldást, amikor valamelyik színes térkő burkolatba kerül a szürke térkőből valamilyen minta vagy szegély. A Citytop burkolata bármilyen szín és méretkombinációban lerakható.

Citytop Smart burkolatok

Semmelrock Citytop Smart szürke burkolat

A Citytop Smart burkolatok szürke színben a letisztult praktikumot képviselik

A Semmelrock Citytop Smart térkövei 20×13,5 centiméteres méretben készülnek, mégpedig 5 centiméteres vastagságban. A Smart térkövek nagy előnyét az adja, hogy a gyalogos forgalomra épülő burkolatokhoz elég az 5 centiméteres vastagság is. Ez egy olyan előnye a Smart burkolatoknak, ami kifejezetten vonzóvá teszi gyalogos forgalomra készülő ház körüli és kerti utak építéséhez. A verhetetlen szürke szín mellett az őszilomb és a barna árnyalatai hódítanak.

Ön milyen Citytop burkolatot szeretne kertjébe?

  • Ha gyalogos forgalomra készült járdát épít, akkor a Smart térkövek legjobban tetsző színei közül is választhat a burkolathoz. A hagyományos és a kombi térkövek közül is választhat azonban.
  •  Személykocsi forgalomhoz már a 6 centiméteres vastagságban készülő kombi és hagyományos térkövek közül javasoljuk a választást.
  •  Teherautós forgalomhoz a 8 centiméteres vastagságban készülő szürke és antracit Citytop térköveket javasoljuk.

Néhány kérdéssel segíthetünk térkő burkolata kiválasztásában?

  • Semmelrock szakértőnk várja a hívását a +36 (26) 375-171-es számon munkaidőben. Nem vennénk a lelkünkre, hogy miközben másoknak segít, Ön nem hívja fel.