Kerti nappali várja otthonából kilépve márciustól októberig.

Kerti nappali – Luxus nappali a kertben

Nyugalom szigete nappalit szeretne a kertben? Ahova bármikor kiülhet márciustól októberig elmélyülten gondolkodni. Vagy pedig a párjával vagy a családjával egy jót beszélgetni.

Vagy baráti társasága felkapott találkozóhelyét alakítaná ki a kertben?

kerti nappali kandalló előtt

Kerti nappali a kellemes meleget és meghitt hangulatot árasztó kandalló előtt

Vagy egyszerre szeretné a meghitt, csendes és vidám társasági nappalit is a kertjébe. A Barabás téglakő „Luxus nappali kertjében” megoldásával az Öné lehet az elmélyült gondolkodás, meghitt beszélgetés és a társasági élet nappalija is. Attól függően, hogy egyedül, a családjával vagy éppen a baráti társaságával ül ki éppen kerti nappalijába.

Nem kell lemondani egyikről sem. Csak annyi kompromisszumot kell kötni, hogy mikor melyiket szeretné éppen. Azért, mert egyszerre csak az egyik kerti nappaliba léphet be. Ha viszont baráti társasága hétvégi találkozóhelye helyett hétfőn már egyedül szeretne zavartalanul gondolkodni kerti nappalijában, akkor ennek semmi akadálya sem lehet a Barabás Kerti Szalon kerti nappalijában. Kerti nappalija a barátok találkozóhelyéből azonnal a nyugalom szigetévé alakul át. Pont úgy, ahogy éppen szeretné kerti nappaliját.

kerti nappali konyhai rész

Nézze meg a Barabás kerti nappali konyhai részlegét egy hétvégi családi ebédhez vagy pedig egy kellemes baráti összejövetelhez

Konyhával és étkezővel kombinált kerti nappalija varázslatos hely baráti társasága fogadásához, és minden mi szem-szájnak ingere kiszolgálásához. Sokkal könnyebben megy majd a beszélgetés vagy éppen egymás ugratása a helyben elkészített és elfogyasztott ebéd vagy vacsora után. Legyen az grillparti vagy éppen egy kellemes szalonnasütés vagy bográcsozás, amire éppen a társaság legjobban vágyik.

A 2009-ben megálmodott és megalkotott békebeli mediterrán hangulatot árasztó Barabás téglakő után a Barabás térkövek mérföldkövet közbeiktatva megérkezett Magyarországra a Barabás Kerti Szalon luxus nappalija is a kertjébe a fesztelen feltöltődés személyes vagy baráti társaságbeli szabadságával.

Nézze meg, hogy a Barabás Kerti Szalon luxus nappalija hogyan lehet otthona meghosszabbítása a kertben.

Miből áll a Barabás Kerti Szalon?

kerti nappali kandallóval

Barabás kerti nappali a kandalló előtt megterített ebédlőasztallal

A 72 m2-es Barabás Kerti Szalon egy konyhával megerősített impozáns luxus nappali a kertben. A megrendeléstől számítva az alapozástól a teljes berendezésig 90-120 napon belül kulcsrakészen átadva Önnek a kertjében.

  • Tartalmazza a kerti nappali elkészítéséhez szükséges földmunkát és az alapozást.
  • A közművek, a víz bevezetés, szennyvízelvezetés és a villany bevezetését a nappaliba az ingatlan meglévő közműveit használva.
  • A 7×13 méteres komplett tetőszerkezetet, így egy nyári zápor vagy zivatar sem akadálya kerti nappalija használatának.
  • Az összes burkolatot a nappaliba
  • Egyedi méretű és színű Barabás Téglakőből falazott pult-rendszert a konyhai részleghez.
  • A valódi gránitból készült munkapultokat
  • Egyedi méretű és színű Barabás Téglakőből falazott impozáns kandallót tűztérrel
  • Mosogatót és hűtőt
  • A melegvíz ellátó rendszert
  • A két grill munkaállomást
  • Speciálisan kültéri igénybevételre tervezett kényelmes bútorokat időjárásálló kárpittal.

A konyhatechnikai berendezések, a nappali kényelmes bútorai, a kárpitok és a színek szabadon választhatók a nappaliba. Külön-külön azonban ezek nem vásárolhatók meg, csak a kerti nappali részeként.

Kerti nappali grillel

Kerti nappali a grillezővel és a megterített ebédlőasztallal

A kiváló minőségű burkolatokkal burkolt, kerti bútorokkal és konyhai berendezésekkel berendezett nappalinál meghatározó szempont a nagyfokú tisztíthatóság és a könnyű karbantartás. Kertben kialakított nappalinál meghatározó fontosságú ez.

A bútorok tökéletesen ellenállnak az ultraviola sugaraknak és az időjárás egyéb viszontagságainak. A bútorok kárpitjai a tengeri yachtokon használt kárpitoknak megfelelően ellenállnak az esőnek, hónak, fagynak és a legerősebb igénybevételnek is. Tartósságukkal együtt pedig kifejezetten kényelmesek is még a többórás családi vagy baráti beszélgetésekhez, üzleti megbeszélésekhez is.

kerti nappali rattan bútorokkal

Nappali rattan bútorokkal

A kerti nappali bútorai és minden egyéb alkotóeleme a kültéri, kerti igénybevételnek megfelelően van összeállítva. Ezért a bútorok is tisztíthatók slaggal vagy óvatosan még magasnyomású mosóval is.

A kézi szövésű rattan bútorok Marina Plus szintetikus szövettel vannak bevonva, ezért a bútorszövet UV-álló, vízálló, folttaszító tulajdonságai lehetővé teszik a -20 és a + 60 fok közötti használatot.

Kiknek készül a Barabás kerti nappali?

Pontosan Önnek, ha tágas kerttel rendelkező háztulajdonosként márciustól október végéig szívesen tölti az idejét a kertben, és nem feltétlenül kerti munkákkal, hanem csak úgy kényelmesen átélve kertje természetes közelségét és egy kerti nappali által kínált pazar kényelmét.

Kerti nappalija Önre vár akkor is, ha kettesben a párjával vagy szűkebb és tágabb családjával szeretné megbeszélni a mindennapok ügyes-bajos dolgait. Vagy egyszerűen csak szeretnének eltölteni néhány felszabadult órát a családdal a négy fal közül kilépve kerti nappalijuk természetes szabadságába.

Önnek készül a Barabás Kerti Szalon nappalija akkor is, ha baráti társaságával vagy éppen üzleti partnereivel szeretne gyakrabban találkozni, és fesztelenül beszélgetni üzletről, barátságról és minden más emberi és munkatársi kapcsolataiban felmerülő témáról a hivatalos kereteken túl kerti nappalijában. Vagy éppen születésnapokat és névnapokat szeretne egy kellemes kerti parti keretein belül megtartani?

Semmi akadálya konyhával megerősített kerti nappalijában.