A rusztikus térkövek sok vásárlónkat leveszi a lábáról. Nem tudnak ellenállni a rusztikus formák mediterrán hangulatának. Ez nem is csoda, hisz a természetes kövekre megszólalásig hasonlító Bradstone Old Town lapok a betonból készült burkolatok minden praktikus tulajdonságát ötvözik a hamisítatlan mediterrán megjelenéssel. Kíváncsi rá, hogyan mutatna a kertjében?

Az Old Town kövek mediterrán hangulata a felhőtlen dél napsugarát és felszabadult jókedvét viszi be a kertjébe az elkövetkező évtizedekre. Szeretné megérni ezt a pillanatot évtizedeken keresztül?

Semmelrock Bradstone Old Town mészkőfehér burkolat

A Semmelrock rusztikus térkő burkolata sok vásárlónk fejét csavarta már el. Ön is közel áll hozzá, hogy a Bradstone Old Town lapokat válassza burkolatának?

Ez a mediterrán hangulatban sokakat meghódító XXI. századi térkő rendszer olyan sokrétű burkolási lehetőséget kínál a romantikus hangulatot árasztó mediterrán kertekbe, amivel sokan évtizedeken át alig-alig tudnak betelni. A harmonikusan illeszkedő színek finom átmenete rengeteg variációs lehetőséget kínál a kertben épített térburkolatok látványos megjelenésére. Szeretné kipróbálni Ön is?

  • Kattintson a cikkben korábban lévő linkre, és burkolati példák sokasága közül választhat jobbnál-jobb ötleteket.

Az sem mellékes ám, hogy az Old Town termékcsalád elemei alig várják, hogy betehessék a lábukat a kertjébe:

  • Az Old Town kerti lapok: szabálytalan élekkel kialakított, sima, természetesen koptatott felületű mészkőfehér, homoksárga vagy szürkészöld lapok teraszok és télikertek eszményi burkolata. Emellett azonban medenceszegélyek és lépcsők, valamint ház körüli és kerti utak burkolására is kiválóan használhatók. Milyen burkolat építésén gondolkodik éppen?
  • Old Town körkövek az igényes kertek magával ragadó burkolata. Kertje melyik részét szeretné kiemelni? Ezekkel a körkövekkel gyerekjáték lesz. Egyedi megvilágítással még tovább fokozhatja a látványt, és ezzel a figyelmet kertje kiemelt részére irányíthatja ívelt kerti utak vagy félkör alakú felületek kialakításával. Az Old Town körkövek a történelmi látványt nagy variálhatósággal és sokfajta fektethetőséggel biztosítják.
  • Az Old Town lépcsőfokok a körkövekkel és kerti lapokkal egyforma színben szinte valamennyi Old Town terasz kertbe való kilépésére alkalmasak. Nézze csak meg, hogy milyen látványos lépcsők építhetők ezekkel a lépcsőfokokkal!

Milyen látvány fogadja majd a kíváncsi tekinteteket? Barátaik mit szólnak majd a szemük előtt megjelenő látványhoz?

  • A legjobb lesz, ha megkérdezi tőlük.