Térkő burkolatának szépségét szeretné megőrizni évtizedekig, és a burkolat felületét szeretné megvédeni a tartósan makacs szennyeződésektől?

Nézze meg, hogy mit nyújt Önnek a Semmelrock Protect és a Premium Protect felületvédelem.

Semmelrock Protect® felületvédelem

Semmelrock Protect felületvédelem

Semmelrock Protect felületvédelem burkolata szépségének a megőrzéséhez

A Protect felületvédelmi technológia a burkolólapot belülről teszi ellenállóvá, és külön felületvédelem védi a kő felszínét. Ez az impregnált bevonat nemcsak az időjárás viszontagságaival, hanem a makacs szennyeződésekkel szemben is fokozott védelmet nyújt burkolatának. Ezért könnyebb tisztán tartani. A szennyeződések nehezebben tapadnak meg az impregnált felületen. A különféle foltok, rászáradt anyagok és letapadt rágógumi eltávolítása is egyszerűbb az impregnált felületről. A Protect® felület a burkolólapok fagy- és olvasztósóállóságát is tovább javítja. Ezáltal a burkolat szépségét tovább megőrzi.

A Protect felület impregnált bevonatával az olyan környezeti szennyeződések ellen, mint pl. a falevelek és a por vagy lomb ellen védi a burkolatot. Az impregnált bevonatot kapott térkövek így sokkal kevésbé lesznek érzékenyek a szennyeződésekre. A burkolat rendszeres tisztításával és utóimpregnálásával tartósan megmarad a védelem, és ez hosszantartó, maradandó ragyogást kölcsönöz majd Semmelrock burkolatának.

A burkolat tisztítása és gondozása

  • amikor szükséges, akkor vízzel és puha kefével célszerű a felületet tisztítani
  • a szennyeződéseket lehetőleg gyorsan távolítsa el
  • évente érdemes tisztítószeres nagytakarítást végezni

Semmelrock Premium Protect® speciális, erősen igénybe vett felületek kialakítására került kifejlesztésre. A Semmelrock Premium Protect® terméknél a felület a gyártási folyamatban lezárásra kerül és ultraviola besugárzással történő edzésnek vetik alá. A térburkoló elem, különösen a szívós szennyeződésekkel és behatásokkal szemben nyújt tartós védelmet.

Semmelrock Premium Protect® felületvédelem

A Semmelrock Premium Protect® felületvédelemmel az erősen igénybe vett burkolatokat is könnyen tisztán tarthatja, és a különösen makacs szennyeződéseket is könnyen eltávolíthatja a burkolatról. Ezt a védelmet az impregnált felület biztosítja. A Premium Protect védelem azzal a kiegészítő felületkezeléssel több a Protect védelemnél, amelynek során az UV sugárzással végzett keményítéssel a térkövek különösen szép fényt és kiváló színvédelmet is kapnak. Ennek eredményeként pl. a vörösbor, kávé, ketchup vagy mustárfolt, de még a fáradt olaj is azonnali tisztítással maradványmentesen eltávolítható a burkolatról. A tisztítást vízzel és kefével végezze. Ha kifejezetten erős a szennyeződés, akkor érdemes tisztítószerrel elvégezni. Utókezelésre nincs szükség, mert a Premium Protect bevonat tartósan megmarad.

Megnéz egy Semmelrock Premium Protect® tesztet?

La Linia járólapok Premium Protect felületvédelemmel

La Linia járólapok Premium Protect felületvédelemmel a tisztítás előtt

Egy Semmelrock Premium Protect® felületen és egy nem védett felületen fáradt olajat, vörösbort, kávét, ketchupot és mustárt több órán át állni hagytak a teszt során. Ez azért már elég komoly szennyeződést jelent a La Linia burkolaton. Ezt követően végezték el a burkolat tisztítását szappanos vízzel és kefével. Nem történt meglepetés. A Preimum Protect felületvédelem eredményesen dolgozott a La Linia burkolat felületén. Az eredmények szemmel láthatóak voltak a két burkolat kinézete közötti különbségen.

La LInia burkolat Premium Protect védelemmel

La Linia burkolat Premium Protect védelemmel a tisztítás után

Az eredmény szabad szemmel is jól látható: Halvány, alig látható fáradt olaj maradványok maradtak ugyan a felületen, egyébként azonban minden más folt problémamentesen eltávolítható volt a Semmelrock Premium Protect® felülettel védett burkolat térköveiről. A La Linia burkolat a tisztítás után gyakorlatilag eredeti szépségében jelent meg újra, mintha mi sem történt volna néhány órával korábban a burkolattal. A Premium Protect felületvédelem megvédte a burkolatot a rá kerülő szennyeződésektől, és a tisztítás után visszaállította burkolat szépségét.

La Linia burkolat Premium Protect védelem nélkül

La Linia burkolat Premium Protect felületvédelem nélkül a tisztítás után.

Ezzel szemben a Premium Protect felületvédelem nélküli burkolatnál a tisztítás után is jól látható volt a szennyeződés. Ez bizony már jelentősen rontja a burkolat szépségét.

Mit gondol?

  • Az Ön burkolatának Protect vagy Premium Protect védelemre lesz szüksége?