Karácsony a meghitt családi beszélgetések mellett lehetőséget ad egy kis álmodozásra is. Ha szabadjára engedi a fantáziáját, akkor milyen kerti burkolatot lát lelki szemei előtt?

Karácsony a szeretet ünnepe és az ajándékozás ideje. Szerető családjában békés családi körben az apró figyelmességeknek is nagy értéke lesz a karácsonyfa alatt.

Mi történik azonban akkor, ha nemcsak apró figyelmességekkel szeretné megajándékozni hozzátartozóit, hanem az egész családnak szeretne örömet szerezni, nem is karácsonykor, hanem inkább 2016-ban? Erre a legjobb módszer lehet az, ha megkérdezi családját, hogy mit szólnak az ötletéhez?

Mit szólnak hozzá, ha megvalósítja majd régóta formálódó elképzelését kertjük burkolatának az elkészítéséről?

Régen vágyik már erre, és szeretné elképzelését valóra is váltani? Nagy fába vágja a fejszéjét, de ha figyelmesen meghallgatja a családtagok javaslatait is, akkor sokkal nagyobb esélye lesz arra, hogy elnyerje a támogatásukat.

Nem fog ártani álma sikeres megvalósításának, ha alaposan végiggondolja a részleteket is. Ha már konkrét terv formálódik a fejében, akkor könnyebb lesz elképzelését rugalmasan átalakítani a karácsonyfa alatt felvetődő újabb használható javaslatokkal. Ezért néhány fontos kérdést gondoljon végig!

  • leier regnum elegant

    Milyen térkő burkolatra vágyik a karácsonyfa alatt?

    Milyen térkő burkolatot álmodott meg? Vagy még nem állt össze pontosan a kép? Gondolkodjon rajta még a karácsonyig hátralévő néhány napban.

  • Szeretné, ha burkolatuk jól illeszkedne a házukhoz?
  • Talán fontos az is, hogy kifejezze az Ön és családja ízlését is? Ha igen, akkor bízhat benne, hogy könnyebben fog majd támogatókat szerezni elképzeléséhez.
  • Azzal is számoljon előzetesen, hogy milyen nagyságrendű lehet az a keret, amit nem léphetnek majd túl, amikor már a célegyenesbe fordul elképzelése formába öntése?
  • Van már valamilyen kiválasztott térkő márkája? Vagy nyitott ebben a kérdésben is a családtagok javaslatára?

Ha a legnagyobb választékból szeretne kicsippenteni majd családjának egy szemrevaló burkolatot, akkor a Leier és a Semmelrock térkövek széles választéka megadhatja Önöknek azt a szabadságot, hogy álmaiknak szinte csak a képzeletük szabhat határt.

A családi költségvetéssel persze a karácsonyfa alatt is számolniuk kell majd. Ennek a keretein belül azonban szabadon ötletelhetnek majd egymás gondolatait továbbfűzve. A térkövek gazdag forma, felület és színválasztéka szinte garancia rá, hogy megalkossák családjuk egyedi térkő burkolatát. Abban is bízhatnak majd, hogy a burkolat pontosan az elképzelésüknek megfelelő lesz. A rendelkezésükre álló lehetőségek olyan nagyok, hogy emiatt nem kell kompromisszumot kötniük majd. Csak tervezzenek bátran.

Kerti burkolatuk elkészítése persze nemcsak díszlépésben kertjükön végigmasírozó örömünnep lesz. Munka is lesz vele épp elég. A burkolat elkészítésekor és azt követően is.

Ha szereti a ház körüli munkákat, és szeret barkácsolni, akkor a burkolat elkészítésében is örömét fogja majd lelni. Ha megkapja a többiektől a támogató együttműködést, akkor bármiféle képzettség és gyakorlat nélkül is bátran belevághatnak majd tavasszal a térkövek lerakásába. Az alap elkészítése, a burkolandó felület egyenletes kialakítása és a térkő ágyás elkészítése után a térkövek lerakása a távtartók segítségével egyenletes felületet biztosít. A szegélykövek lerakásával pedig az előre megálmodott, megfelelő méretű burkolatot tudja kialakítani. A szegélyezésnek meglesz az az előnye is, hogy a burkolat később sem fog elmozdulni.

Arra figyeljen majd, hogy a burkolat felülete egyenletes legyen. A nagy örömben se felejtse majd el, hogy a fugázást a burkolat elkészítése után 1 héttel, 10 nappal vagy 1 hónappal újra meg kell ismételnie, mert a fugázó homok leülepszik, és a térkövek elmozdulásának megelőzésére célszerű újra feltölteni a térkövek közötti hézagokat. Amikor a térkövezésre kerül a sor, akkor vágjon bele bátran.

Persze, ha nem érez magában elég bátorságot a burkolat lerakásához, akkor nem kell egyedül nekilátni a munkának. Kérhet segítséget barkácsoló, kertészkedő barátaitól, és megfelelő szakemberre is bízhatja majd a térkövezést. Mindegy, hogy hogyan csinálja. Csak az a fontos, hogy elégedett mosoly bujkáljon majd szerettei szája szegletében, amikor a burkolaton legeltetik a szemüket. Elismerő pillantásaik lesznek majd a legfőbb bizonyítékai annak, hogy jól döntött, amikor karácsonykor megkérdezte a véleményüket, és kérte a javaslataikat is.

kellemes karácsonyi ünnepeket

Kellemes karácsonyi ünnepeket, és kertjük szép térburkolatát elhozó, boldog új évet kívánunk Önnek és családjának

Ha a karácsonyfa alatt nem fogják tudni eldönteni térkő burkolatuk kiválasztásának a részleteit, akkor 2016-ban is segítünk majd. Segítünk kiválasztani az Önök számára legelőnyösebb burkolatot.

Ha eljön hozzánk Piliscsabára, akkor együtt választjuk majd ki az álmaikat formába öntő térkövek kollekcióját. Ha pedig kérdése lenne, mielőtt felkerekedik Piliscsabára, akkor hívjon bennünket bátran telefonon.

Kellemes karácsonyi ünnepeket, és kertjük szép térkő burkolatát elhozó, boldog új esztendőt kívánunk Önnek és családjának a Dalos Tüzép minden munkatársa nevében.