Ha igényes térburkolatot keres a kertjébe, akkor a Semmelrock Prémium kínálata hatalmas választási lehetőséget kínál. Talán nem is fog tudni hirtelen választani a prémium térkövek sokasága között.

Önnek mi a legfontosabb szempont, amikor térkövet választ?

A bőség zavarával küszködve nem könnyű választani. Ha azonban tudja, hogy milyen burkolatot szeretne látni a kertjében, és tudja, hogy mely szempontok a legfontosabbak Önnek a térkő kiválasztásakor, akkor máris megkönnyítette a dolgát.
A Prémium kínálat igencsak exkluzív és szemet elkápráztató lehetőségek egész sorát biztosítja kertje térkő burkolatának az elkészítéséhez.

A betonból tartós építőanyagok készíthetők. Különféle adalékanyagokat hozzáadva pedig olyan egyedi megoldások készülhetnek az egyébként dögunalmas szürke betonból, ami még a legigényesebb barátainak a pillantásait is bátran kiállja.

A több évtizedes gyártási tapasztalat és a formatervezés világában felhalmozott gyakorlati tapasztalatok nemcsak innovatív, hanem a legkényesebb ízlést is maximálisan kielégítő térkő fajták sokaságát hozta létre az elmúlt két évtizedben már Magyarországon is.

A legmodernebb technológiák ötvöződnek a szárnyaló kreativitással. Az elegancia mindig is a stílus kifejezője volt, és az egyéniség kifejezésének egyik legszembetűnőbb eszközeként otthonunk falai közül mára már kertjeinkbe is kiköltözött.

Nem véletlen az sem, hogy a Semmelrock Prémium térkövek igényes kivitelükkel és különleges jellemzőikkel messze kiemelkednek az átlagos térkövek közül. A minimumfeltételeket biztosító kiváló alapanyagok és a különleges gyártási technológia a fél évszázados tapasztalattal együtt biztosítja a használati funkciók és az igényes megjelenés tökéletes harmóniáját.

ARTE-Pest Buda kockakő

arte pest buda kockakő

A Pest-Buda kockakő szépsége nagy felületen érvényesül.

A hagyományos kockakő rusztikus bája éled újjá korhű hangulatban sokféle lerakási lehetőséget kínálva ezekben a kockakő burkolatokban.

Az ARTE kövek megdöbbentő használhatóságát az adja, hogy mindegy, hogy történelmi hangulatot árasztó vagy egy modern építészeti alkotással izgalmas kontrasztot alkotó stílusban kívánja kialakítani térburkolatát. Az új ARTE – Pest Buda kockakő gondoskodik a megfelelő kifejező erejű felület kiépíthetőségéről.

Umbriano térkő burkolat

semmelrock umbriano burkolat

Umbriano burkolat

Az Umbriano világos és egyszerű forma egyedi kivitelben. Az Umbriano lapok különlegessége az egyediség, ami valódi unikummá varázsolja a burkolatot.

A térkövek erezett felülete a természetes kövekhez hasonló kinézetet kap, és ez egyedi mintázatúvá varázsolja a köveket. Ez olyan felületet ad, amit látni kell, mielőtt elkészíti kertje burkolatát.

A határozott kőélek fűrészelt kövekre emlékeztető megjelenésükkel letisztult, egyszerű formát határolnak.

La Linia térburkolat

La Linia burkolat

La Linia burkolat

A természetes hatást keltő La Linia burkolat finommosott, bársonyosan puha felülete nemcsak a kényelmes járást biztosítja, hanem utolérhetetlen eleganciát is sugároz a burkolaton végigsétálónak. Érdemes kipróbálni legalább egyszer.

Milyen mintáról álmodik? A La Linia térkövek vegyes méreteivel változatos mintázatokat alakíthat ki udvarában.

Bradstone Blue Lias burkolat

bradstone blue lias burkolat

Bradstone Blue Lias burkolat

Ennek a tartósan szép, autentikus kisugárzással bíró burkolatnak a hangulata a réges-régi dél-angliai kolostorok emelkedett hangulatára emlékeztet.

A négy kő közül első olvasásra melyik térkő lopta be magát a szívébe?