Burkolatot keres a kertjébe?

Milyen burkolat tetszik Önnek? Hogyan szeretne a térkő burkolatok között választani?

A térburkolat csinosabbá varázsolja a kertjét, és szebbé is teszi. A kerti burkolat éppen úgy viselkedik a háza körül, mint amikor egy csinos ruhát vesz fel. Amikor magára keres egy szemrevaló darabot, akkor hogyan választ a rengeteg fazon között?

Teljesen természetes, hogy megnézi a vállfákon sorakozó divatos ruhákat, és többet is felpróbál közülük. Lehet, hogy öt-tíz különböző ruhát felpróbál, amíg kiválaszt közülük egyet. Nem sokkal különbözik ettől a térkő kiválasztása sem.
A térkövek között is vannak különböző színű, formájú és vastagságú térkövek, amelyek közül többeket még kombinálni is lehet egymással. A választás végén lesz egy kollekció, ami bekerül majd a kertjébe.

A legnagyobb térkő gyártók a weboldalukon is közhírré teszik burkolataik változatos megjelenését, és térkő mintakertekben is bemutatják térköveiket. A végső döntés előtt a honlapon lévő burkolat képeket átnézve érdemes ezek közül a mintakertek közül egyet-kettőt felkeresni, és eredetiben is megnézni a honlap képein oly kívánatos burkolatokat. A Semmelrock is kialakított egy mintakertet Budapest közelében, Ócsán, és Miskolc mellett, Felsőzsolcán.

Ezekben a mintakertekben a burkolatok között sétálva választhatja ki, hogy melyik szín (vagy színek) is lesz végül az igazi, és lehet választani a térkövek és a burkolólapok között is, a lapok vastagságát, formáját, felületi kialakítását és eltérő méreteiket is figyelembe véve. Ha még alaposabb szeretne lenni, és időpontot egyeztet a mintakertben dolgozókkal, akkor biztos lehet abban is, hogy lesz egy munkatárs, aki kalauzolja majd a szebbnél szebb burkolatok között. A mintakert megnézésekor felmerülő kérdéseire is válaszokat fog kapni, és ezek is megkönnyítik majd a döntésüket.

A leggyakrabban kocsibejárók, teraszburkolatok, valamint kerti és ház körüli járdák és utak burkolásához keresnek térburkolatot a vásárlók. Ön mit szeretne burkolni?

Semmelrock Citytop burkolatok

Semmelrock Citytop szürke kerti út burkolat

A Semmelrock Citytop szürke térköveiből készült kerti utat szeretné megépíteni a kertjében?

A mediterrán, meleg, kellemes színek, valamint a szürke és az antracit praktikus színvilága a kvarckristályokat tartalmazó térkő felület különleges látványát nyújtja.

A Citytop változatos méreteiből választva vagy a kombi változat mellett maradva is egyedi mintázatok sokaságát alakíthatja ki a praktikus szürkétől a vörösön át a homoksárga árnyalatok felhasználásával. Nézze meg a Citytop burkolatok sokaságát, és a képek közül válassza ki a legjobban tetsző mintázatokat. A mintakertbe már konkrét kérdésekkel felszerelkezve érdeklődhet a szakembertől.

Semmelrock La Linia burkolatok

A La Linia kövek bársonyosan puha, gránit vagy bazalt kőzúzalék felhasználásával kialakított finommosott felülete nemcsak évtizedeken át strapabíró, hanem a kétféle szín kombinálásával szemre is igen tetszetős burkolatokat eredményez a teraszok, kerti járdák és garázsbejáratok burkolásakor.

Ha megnézi a burkolatokat, akkor látni fogja a bazaltantracit és a gránitszürke lapok kombinálásával kialakított kerti burkolatokat.

Semmelrock Appia Antica antikolt vagy antikolás nélküli lapok

Appia Antica lávaszürke burkolat

Appia Antica lávaszürke melírozott burkolat

Az Appia Antica egyénileg árnyalt, természetes megjelenésű lapjai antik hatású és modern környezetben is tökéletesen kiemelik a környező növények szépségét.

Az Appia antica antikolt térköveinek véletlenszerűen letöredezett élei olyan utánozhatatlan, természetes hatást kölcsönöznek a hagyományos és modern kertekben is, amelyet tényleg csak a burkolatokon sétálva lehet igazán átérezni.

A Semmelrock burkolatai közül Önnek melyik tetszik?