A Semmelrock kerti lapok modern dizájnja és letisztult eleganciája nemcsak Önnek tetszik, hanem sok más vásárlónknak is. Megnéz egy szemet vonzó javaslatot terasza és kerti pihenője burkolására? A cikkben talál még egy meglepetés javaslatot is.

Talán Ön is a kertben sétálva, vagy éppen a teraszára kiülve szeret egy szűk fél órára, órára megpihenni, vagy éppen nyugodtan elgondolkodni ügyes-bajos dolgain? Arra is alkalmas lehet ez az idő, hogy rendezze a gondolatait?

  • Ha igen, akkor terasza vagy éppen a kert végében kialakított kedvenc pihenőhelye meghitt nyugalmat biztosít ezekhez a csendes fél órákhoz, vagy éppen órákhoz.

Ha pedig az elmélyült gondolkodás helyett barátaival szeretne eltölteni egy kellemes délutánt és estét vagy egy hangulatos hétvégét, akkor ezt is megteheti. A kerti grillezőben frissen sütött finom falatoknak biztos nem fognak tudni ellenállni a barátai. Csak egy mindenkinek megfelelő időpontot kell találnia, és már garantált is a hangulatos kerti parti. Persze jó sok dolog lesz vele, de egyszer-egyszer megéri megszervezni.

  • Mire van még szüksége terasza vagy a kerti pihenő elkészítéséhez?

Ha pedig a teraszon üldögélés helyett a medencében a hosszakat róva szeret inkább gondolkodni, akkor ennek sem lesz akadálya, ha elkészül a kertjében a medence. Ha már eldöntötte, hogy bizony lesz medence, akkor a részletekben kell még dűlőre jutni a családdal.

Nézze meg a Semmelrock három javaslatát kertje elegáns megjelenésének a kialakításában!

Terasza Bradstone Travero burkolatot fog kapni?

Semmelrock Travero teraszburkolat

Travero homokkő melírozott burkolat a teraszon

Terasza otthona meghosszabbítása a kertben. Milyen teraszra vágyik?

  • Hangulatosan nyüzsgő, társasági hely lesz? Vagy inkább a meghitt pihenésé?
  • Nyitott vagy inkább fedett terasz lesz?
  • Lábazattal vagy lábazat nélkül fog elkészülni?
  • Ha lábazattal készül, akkor milyen lépcsőn szeretne lesétálni a kertbe?
  • A burkolat mit fejezzen ki Önről szín és formavilágával?

A Travero rendszer kifinomult eleganciájával stílusosan összekötheti otthonát a kerttel. A homokkő melírozott lapokkal olyan teraszt burkolhat, ahol nemcsak Ön, hanem családja és barátai is remekül fogják érezni magukat.

  • A Travero burkolat harmonikusan strukturált felülete és a rendszerhez tartozó lépcső látványa barátait le fogja venni a lábukról, és különleges atmoszférát kölcsönöz majd teraszának.
  • A képen is láthat egy figyelmet felkeltő ízelítőt.
  • Az Ön teraszán hogyan fog mutatni a Travero burkolat?
  • Milyen lesz a járás a Travero lépcsőelemek lekerekített élein?

A kert végében szalonna és grillsütő helyet tervez?

Barátaik inkább a nyársat tartanák a szalonnasütő felett, vagy grillsütőn sütött finomabbnál finomabb hússzeletek között válogatnának?

  • Vagy olyanok, mint a széljárás, és mikor erre, mikor arra támad gusztusuk?
  • Ha pedig népes a társaság, akkor az egyiknek inkább a szalonnasütésre a másiknak pedig grillezésre van inkább kedve?

Bárhogy is van, egy kerti sütögető kialakítása ellen biztos nem tüntetnének. A legjobban pedig akkor jár, ha olyan kerti sütőt épít, ahol szalonnasütésre és grillezésre is lesz lehetőség. Még mindig ott van azonban az a kérdés, hogy mivel burkolja le a kerti sütő környékét, és az oda vezető utat?

Bradstone Old Town mészkőfehér teraszburkolat

Bradstone Old Town mészkőfehér burkolat

Ha harmonikusan kialakított kertre vágyik, akkor a Semmelrocknak van egy javaslata Önnek:

  • Az időtlen modernség pazar kisugárzása csillan meg a Bradstone burkolatok meleg színárnyalataiban. A szabálytalan profilú élek pedig a lapok természetességét emelik ki.
  • Ezek a lapok évtizedek óta egyedi kézműves technikával készülnek. Minden lap más és más. A kertjében kiépített Old Town burkolat a történelem egy darabkáját fogja megjeleníteni.
  • Melyik kor utolérhetetlen hangulatát szeretné megidézni?
  • A mészkőfehér, a homok és a szürke-zöld színek milyen kombinációja fogadja barátait a kertjében?

Engedje szabadjára a fantáziáját, és lóduljon meg a képzelete. A rákattint a linkre, akkor számos ötlettel besegítünk a fantáziájának.

Medencéje partját mivel fogja burkolni?

gyöngykavicsos járdalap

A Semmelrock Picola mosott felületű, gyöngykavicsos járdalapja csúszásmentes felületet biztosít medencéje körül.

Ha az úszás szerelmese, akkor biztos nem fog addig nyugodni, amíg egy kisebb-nagyobb medence nem lesz a kertjében. Medencéje köré azonban egy elnyűhetetlen, csúszásbiztos burkolat is jár, amit érdemes körültekintő gonddal kiválasztania.

Biztos lehet benne, hogy a gyöngykavicsos járdalap évtizedeken át kiemeli majd a medence környezetének szépségét, és a Picola lapok fövenybarna vagy éppen szürke mosott színe harmonikus egységben lesz a frissen nyírt pázsit zöldjével.

  • Ha a gyöngykavicsos járdalap elegánsan finom harmóniájára vágyik, a Picola jó választás lesz.

A három lap közül melyik tetszik igazán? Milyen kerti világot álmodott magának?

Ha pedig a valamelyik lapba való beleszerelmesedés helyett kombinálni szeretne többféle Semmelrock lapot, akkor erre is lehetősége van, hisz a lapok többsége remekül illeszkedik egymáshoz, és ki fogják emelni terasza vagy a kertben kialakított pihenő megjelenését.

  • Álmai megvalósításához kérje munkatársaink segítségét a (+36-26) 375-171-es számon. Munkaidőben azonnal felkapják majd a telefont, és már együtt is gondolkodnak Önnel kertje szépségeiről. Most éppen nem csörög a telefon. Várjuk a hívását.