A Semmelrock Concept rendszerbe tartozó térburkolatok, lépcsők, kerítés és falkialakítások tökéletesen egységes képet fognak mutatni kertjében.

Mit szeretne építeni a kertjében? Milyen kertről álmodik?

  • Teraszburkolatához szeretne egy tökéletesen harmonizáló lépcsőt?
  • Kerítését szeretné a burkolatához tökéletesen harmonizáló megjelenéssel felépíteni?
  • Támfalat vagy virágágyást szeretne kialakítani kertjében?

A Semmelrock rendszereivel a látvány magáért beszél majd. Otthona stílusához melyik Concept rendszer illeszkedik majd a legjobban?

A Concept rendszerbe tartozó térkövekkel, kerítéselemekkel, lépcsőlapokkal a lelki szemei előtt megálmodott kert fog életre kelni olyan tökéletes harmóniában, aminek a látványától nem fog tudni betelni évtizedeken keresztül. Na jó, egy idő után minden jót meg lehet unni, és a világ legmenőbb pasijait is otthon biztos unja már valaki, de azért ez még nem ok arra, hogy elhalasszák a kézfogót. Elválni sem kell azért, ha egy kis változatosságra vágyik. Persze nem árt jó alaposan végiggondolni a következményeket.

A Concept rendszerekkel ilyen gondja nem lesz, ezt garantáljuk. Ha a tökéletes harmóniába beleun majd egyszer, akkor nem kell majd fájdalmasan szétszakítani évtizedek emberi kapcsolatait, sőt még a térkő lapok sem fognak sérülni egy esetleges felbontáskor. Az elemekből építkező térburkolatoknak, kerítésköveknek és lépcsőlapoknak megvan az az előnye, hogy a legkisebb sérülés nélkül felszedhetők, és bárhol újraépíthetők. Próbálja csak ezt állítani a szétszakított baráti kapcsolatokról. A házastársiról pedig ne is beszéljünk. Valaki mindig sérülni fog. Kommunikációs bravúr lenne ennek ellenkezőjéről bárkit is meggyőznie. A Semmelrock térköveknél nekem erre itt most nincs szükségem, hisz ezek az elemek bármikor sérülés nélkül felszedhetők lesznek.

Most azonban még ne a szakításról és a bontásról elmélkedjünk, hanem kertje építéséről.

A Conceptben a térkő lapok, kerítéskövek és lépcsőlapok minden eleme ugyanazzal a színárnyalattal és felületi kialakítással készült, és tökéletes összhangban van egymással. A térburkolat és a lépcsőlap árnyalata megtévesztésig hasonlít egymásra. A térkő lapokat és kerítéselemeket pedig csak azért nem tudja összecserélni egymással, mert egészen más a formájuk. A felületkialakításuk és színárnyalatuk azonban már megszólalásig hasonlít egymásra.

Álmodjon egy kerti világot magának! A Semmelrock Concept rendszerekkel való formába öntéséhez pedig kérje munkatársaink segítségét a (+36-26) 375-171-es számon. Munkaidőben azonnal felkapják majd a telefont, és már együtt is gondolkodnak Önnel kertje Concept rendszerű szépségeiről.

Most éppen nem csörög a telefon. Várjuk a hívását.

Milyen rendszerről álmodik?

Domboldalra épült otthonához egy tökéletes lépcsőre van szüksége?

La Linia blokklépcső

A gránitszürke La Linia blokklépcsőnél már a kép is önmagáért beszél

A La Linia lépcső elemek megkapó harmóniában fogják biztosítani a tökéletes átmenetet a különböző szinteken lévő La Linia burkolatok között.

A gránitszürke La Linia lapok letisztult, egyenes vonalvezetése klasszikus vonalakat alakít ki a térburkolatok összekötésekor. Érdemes megnéznie a La Linia lapok tökéletes geometriáját is.

Egy pompázatos virágszigetet alakítana ki terasza körül?

Castello Antico burkolatának árnyalatát nem fogja tudni megkülönböztetni Castello kerítésétől. Győződjenek meg róla barátnőjével!

Izgalmas megjelenés köszönhetően az antikolt és melírozott felületnek.

A teraszburkolat és a lépcső tökéletes egységére vágyik?

Bradstone Travero lépcső

Travero lépcső homoksárga színben

Bradstone Travero burkolata színtörés nélkül folytatódik majd kertbe vezető lépcsőjén. Érdemes megnézni a Travero burkolatokat is a Semmelrocktól.

A Bradstone Travero rendszerrel olyan helyeket tud kialakítani a kertjében, ahol igazán jól érezhetik magukat.

Nem tud betelni a zöld felületekkel?

Már gyönyörködhet is benne, és Bradstone Milldale lapokból összeállított lépcsőjén le is sétálhat a kertbe. Mikor indul?

A Bradstone Milldale csillogó színvilágával jelentkezik, mely akár köves természeti tájból is származhatna.

Talán erre a kilátásra vágyik teraszáról?

Üljön ki Bradstone Old Town lapokkal burkolt teraszára, és gyönyörködjön benne. A lépcsőblokkokon pedig csak néhány lépés, és már kinn is teremhet a kertjében.

Atmoszféra és kisugárzás. A Bradstone Old Town rendszermegoldás a dél napsugarát hozza be otthonába.

Melyik kerti világról álmodik?

  • Álma valósággá válásához kérje munkatársaink segítségét a (+36-26) 375-171-es számon. Munkaidőben azonnal felkapják majd a telefont, és már együtt is szárnyal majd a fantáziájuk kertje szépségéért.
  • Biztos, hogy jó számot hívott? Nem csörög a telefon.