Elsősorban a fiatalok kedvelik a minimál stílust. A stílus legszembetűnőbb jele a letisztult formák, egyenes vonalak használata. Nemcsak a lakberendezésben hódít, hanem a térburkolatoknál is. A mininál lényege a funkcionalitás. A térkő burkolatoknál ez abban jelentkezik, hogy a burkolat maximálisan töltse be a funkcióját. Legyen fagyálló, legyen csúszásbiztos.

Természetesen fontos szempont az is, hogy jól nézzen ki, de semmiképpen se essen a burkolat valamiféle barokkos túlzásba. Ezért aztán a minimál stílusú térkövekre a letisztult forma és az egyenes vonalvezetés jellemző. Minden felesleges, hajlatot, sallangot, díszt eltávolítanak a térkőről, ami nem azt szolgálja, hogy a burkolat betöltse a funkcióját. Ez meglehetősen puritánnak tűnik, de semmiképpen sem a szegényességet, hanem a célszerűséget szolgálja. Sokak kedvence a Semmelrock Citytop térkő.

Semmelrock Citytop színek

Semmelrock Citytop vörös térkő burkolat

A Semmelrock Citytop vörös térkő burkolata mellett még hat féle színben választhatja a Citytopot. Melyik lesz a befutó kertjében?

Az egyenes vonalú, igényes megjelenésű térkövek egyik legnépszerűbb fajtája a Semmelrock Citytop térkő, amely többféle méretben és változatos színekben szolgálja a kertjüket szépítőket. A közkedvelt őszilomb és vörösbarna színek mellett a homoksárgát és a vöröst választhatja még, ha a meleg színeket kedveli.

Az antracit és szürke szín azért lehetnek praktikus választás, mert sokkal kevésbé látszik meg rajta a szennyeződés. A Citytop térkövek színválasztéka azonban lehetőséget ad arra is, hogy kombinálja a különböző színeket. Ezzel változatos és egyedi szín és formavilágot alakíthat ki a kerti burkolata elkészítésekor.

Kombi változatban is

Ha kombi változatban választja a Citytopot, akkor a különböző méretű térkövek tökéletesen azonos színárnyalattal fognak kinézni, ezért az eltérő méretű térköveket felhasználva olyan egyedi mintákat tud kialakítani, aminek csak a fantáziája szabja meg a határait.

Csodás burkolatokat alakíthat ki a kertjében. Kedvére kombinálhat a különböző színekkel, a változatos méretekkel.

Az őszilomb térkövek már önmagukban is a szeptemberi fák pompázatos színeiben kerülnek a keze ügyébe, de pl. az antracit, a vörös és a homoksárga színekkel is gazdálkodhat, ha a Citytop kövek mellett dönt.

Nem is olyan könnyű a választás a sokféle térkő közül. Éppen ezért weboldalunkon sok-sok szebbnél szebb térkő burkolat ötletet talál kertje burkolására. Válassza ki közülük a legjobban tetszőt, vagy gyűjtsön további ötleteket a jobbnál jobb képekről.

Ha még a képek végignézése után is bizonytalan lenne burkolata mintázatában, akkor hívja munkatársainkat munkaidőben a (+36-26) 375-171-es számon, és segítenek a választásban.

A kérdéseikkel előbb ugyan lehet, hogy még jobban összekuszálják a szálakat, de a végén közösen megtalálják majd a fényt az alagút végén. Kérje a segítségüket, bízzon bennük, és válasszon a saját szempontjai szerint a térkövek közül.