Kerti burkolata elkészítésekor mire vágyik? A deszka melegsége a beton tartósságában jelenjen meg a kertjében?

semmelrock bradstone deszka betonlap

Kerti burkolatának titka lesz a meleg faérzet a beton tartósságában?

A Bradstone Deszka betonlapok meghitt melegséget árasztó és szemet gyönyörködtető lerakásával ez egyáltalán nem lesz lehetetlen.

Ha egyedi látványosságot szeretne kialakítani a kertjében, akkor a kerti utak és szegélyek kialakításához a deszka hatású betonlapok kollekciója bombajó választás lehet. A betonból kialakított „farönkök” és beton talpfaelemek lerakásával meleg faérzet kölcsönözhető a kertben kialakított burkolatnak.

A kerti pad kialakításakor, vagy a terasz és a kerti út építésekor olyan melegséget árasztó tartós burkolat alakítható ki, amelyet egyáltalán nem fenyeget a fa elkorhadásának a veszélye. Ez a melegséget árasztó évtizedeken keresztül tartós burkolatok kialakításának betonbiztos titka.

A hosszú élettartamú, és nagy teherbírású deszka hatású kerti lapok egyedi megjelenésükkel bármelyik kertben megjelenve el fogják csavarni az burkolaton sétálók fejét. Az Ön kertjében is kezdjenek hozzá a fejek elcsavarásához?

Ezek a Bradstone Deszka fenyőszínű betonlapok pontosan úgy néznek ki, mintha valódi fenyőfalapok lennének lerakva a kerti út mentén vagy a teraszon. A fenyődeszka látványának a melegsége azonban a beton valamennyi előnyös tulajdonságával rendelkezik:

  • a deszka betonlapok hosszú élettartamúak,
  • jól bírják a gyűrődést, és a megpróbáltatásokat,
  • könnyen lerakhatók a kerti út mentén vagy a teraszon, és
  • nem igényelnek utólagos gondozást sem.
semmelrock bradstone talpfaelem

A talpfaelemek antik barna színe el fogja varázsolni a kertjébe látogatókat?

A beton talpfaelemek a vasúti talpfára megszólalásig hasonlító kinézetükkel kerti utak kialakítására, virágágyások szegélyezésére vagy szegélykőként is remekül használhatók a kertben.

  • Antik barna színükkel el fogják varázsolni a kertbe látogatókat.
  • A terméskőhöz hasonló felületükkel harmonikusan illeszkednek a kert természetes környezetébe.

Ön milyen kertet lát lelki szemei előtt?

Kertje el fogja csavarni a kertbe látogatók fejét?