Évezredes hagyomány kel életre a legmodernebb hangszerelésben. A Pest Buda kockakő a Semmelrocktól a történelmi óvárosok hamisítatlan hangulatát varázsolja a talpa alá a modern térkövek összes előnyével. Szeretne többet megtudni kertje új térburkolatáról?

Megjelenésében a hagyományos terméskőre hasonlító patina szürke és antracit kockakő a modern térkő burkolat minden előnyével rendelkezik. (Egy kép, vagy több is) Patinás felületkialakításával történelmi korok hangulatát egyesíti a modern technikával.

Arte Pest Buda kockakő antracit szíben

Arte Pest Buda kockakő burkolat antracit színben, legyező-szerű lerakással

Arte Pest Buda kockakő hullám vonalú lerakással

Arte Pest Buda kockakő burkolat hullám vonalú lerakással

Az első képen is látszik, hogy a legyezőszerűen lerakott terméskő burkolatra megszólalásig hasonlító burkolat olyan hatást kelt, mintha sok különböző egyedi kőből épült volna a burkolat. A látszat azonban ezúttal csal. A kockakő burkolat kőelemekből tevődik össze.

A történelmi korok hangulatát árasztó burkolat egyedi megjelenését az biztosítja, hogy több egymáshoz igazított kiskocka követ a megfelelően mély látszólagos fugák elválasztanak egymástól. A szomszédos ívhez pedig a sarokkövek biztosítják az átmenetet.

A kockakő könnyű lerakhatósága érdekében a kövek külső ívén oldaljelölések vannak. A standard ív szélessége 120 cm, magassága, pedig 25 cm. Egyenes vonalú lerakásnál a kiegészítő kövekkel 153 cm szélesre lehet bővíteni az ívet. A sokoldalú beépítési lehetősége biztosítja kanyarok, hullámok és teljes körforgalmak kialakítását is. A burkolatszélek kiépítését speciális elemek biztosítják.

A Pest Buda kockakövet hullámos formában is le lehet rakni. Ezt a lerakást a második képen láthatja. Ez elsősorban nagy terek burkolásakor jelent igen látványos megoldást.

Tartós, nagy terhelést bíró, patinás burkolatok szemrevaló megoldása lehet a kockakő.

Megnézi a kockakő lerakásának útmutatóját?

Melyek a Pest Buda kockakő burkolat legfontosabb előnyei?

  1. Patinás megjelenésével történelmi korok időtlen hangulatát sugározza a legmodernebb technológiák korszerű jellemzőit tartalmazva.
  2. Egészen nagy igénybevételt és rendkívül nagy terhelést elbír.
  3. Az Einstein® fugarendszernek hála a kockakövek nem mozdulnak el egymástól.
  4. Változatos lerakási variációkkal sokféleképpen lerakható. A képzelet szabadon szárnyalhat.
    A minta megálmodása után már egyszerűen és gyorsan rakható le a burkolat.

Műemlék védelem alatt álló, történelmi városrészek korhű felújításának tökéletes burkolóköve a kockakő.
A modern épületek szomszédságában pedig igen látványos kontrasztot ad az időtlen idők hangulatának kortalan árasztásával.

Milyen további kérdése van még kockakő burkolatának kialakítása előtt?

  • Munkatársaink munkaidőben a (+36-26) 375-171-es számon várják hívását.