Amikor egy csinos új ruhát szeretne, akkor hogyan lát hozzá? Biztos vannak kedvenc színei, és ismeri már azokat a fazonokat is, amelyek jól állnak Önnek. Jó esély van rá, hogy több ruhaüzletbe is betér, megnézi a kínálatot, és felpróbál néhány kiválasztott darabot. Az is lehet, hogy nincs ideje üzletről üzletre járni, és inkább az interneten néz utána a ruháknak. Kiválaszt néhány üzletet, amelyben szemrevaló modelleket lát, és később ezt a néhány üzletet fogja felkeresni.

Térkő burkolata kiválasztásakor is válogatni fog a színek és a térkő formák között. Amikor a kerti burkolatok között kutakodik, akkor is betérhet néhány térkő bemutatókertbe, és az ott dolgozó munkatárs segítségével vagy akár egyedül is végigsétálhat a szemrevalóbbnál szemrevalóbb térkő burkolatok között. Kiválaszthatja, hogy melyek azok a térkövek, amelyek tetszenek Önnek, és mielőtt döntenének érdemes megnézni a burkolatot a férjével együtt is. A térkő keresésére fordított időt is le tudja rövidíteni.

kk kavics beton aquincum térkő burkolat

Mit burkol a kertben? Milyen térkő burkolat tervez?

A kerti burkolatoknál is van már lehetősége arra, hogy előzetesen körbenézzen a weben. Az egyes térkő formák honlapokon való bemutatásától még talán nem lesz beljebb kerti burkolatának a kiválasztásában. De ha az adott térkőből már elkészült burkolatok képeit végignézi, akkor már sokkal könnyebben megindulhat a fantáziája. Ha családi házának stílusát, valamint kertjének adottságait ismerve nézi végig a legnagyobb gyártók kínálatát, akkor egy fél órás, egy órás tájékozódás után is sokkal előrébb lehet kerti burkolatának a kiválasztásában.

A legnagyobb térkő gyártók weboldalán nemcsak a kínálatukat nézheti meg, hanem burkolatok sokasága is segíteni fogja a választásban. Akár a Leier, akár a Semmelrock, akár a KK Kavics Beton honlapját keresi fel, nem fog csalódni a választék szélességében. Ha az első tájékozódáskor még csak ötleteket gyűjt, már akkor is megéri végignézni a burkolatokat. Ha pedig abban is fog tudni dönteni, hogy melyik gyártó termékei tetszenek a legjobban, vagy abban, hogy milyen színű, formájú vagy feleletű burkolatok tetszenek a legjobban, akkor pedig már egész jól haladt előre a választásban.

Az előzetes tájékozódás után érdemes felkeresni személyesen is a legjobbnak tűnő 1-2 bemutatótermet, mert a térkövek színárnyalata a valóságban eltérhet a képeken látottól. Emellett még biztos vannak kérdései is a kiválasztott térkövekkel kapcsolatban, amelyekre a bemutatóteremben dolgozó munkatárs az igényét pontosan megismerve sokkal pontosabb választ tud adni, mintha telefonon nekiszegezne egy érdeklődő kérdést.

A Leier térkövek tetszenek a legjobban?

A legnagyobb hazai építőanyag gyártó a térburkolatokból is hatalmas választékot kínál a kertjüket szépítőknek. A 6 centiméter vastagságú térkövek már személyautós forgalomra is alkalmasak. A 8 centiméteres térkövekből pedig teherautós forgalomra használt burkolat is készülhet.

4 centiméteres vastagságban is készít kültéri burkolólapokat a Leier. Ezeket a kerti járólapokat gyalogos közlekedésre használt burkolatok készítéséhez lehet beépíteni. Ezek a nagyobb méretű lapok változatos geometriai formák kialakítására is lehetőséget adnak.

A kisebb méretű térkövek különböző színű és méretű elemeinek a kombinálásával pedig változatos mintázatot tud kialakítani kertjében. Vannak olyan mintázatok, amelyek nagy felületen mutatnak igazán jól. Vannak azonban olyan burkolatok is, amelyek egy méternél is keskenyebb kerti és ház körüli járdák építéséhez is kiváló választást jelentenek.

Érdemes végignézni a Leier térkő és kerti lap kínálatát, mert biztosan találhat közöttük olyan burkolatokat, amelyeket nem fog hamar elfelejteni.

A Semmelrock térköveibe szerelmesedett bele?

A Semmelrock prémium kategóriás térkövei és kerti lapjai legalább olyan nagy választékban jelennek meg a cég hivatalos honlapján, mint a Leier térburkolat kínálata.

A térburkolatok praktikus használatában olyan nagy csodák nincsenek. A Semmelrock is 6 centiméteres térköveket kínál a személykocsi forgalomra épített burkolatokhoz, és a 8 vagy 10 centiméteres térköveket kínálja a nagyobb igénybevételt jelentő teherautós közlekedésre. Nagy forgalmú közterületeken is érdemes a burkolat teherbíró képességét körültekintően megtervezni.

A 4 centiméteres kerti burkolólapok választéka és a burkolatok megjelenésének az igényessége még talán a Leier kínálatának a látványosságát is meghaladja. Medenceburkolatok, kerti teraszok és kerti pihenőhelyek látványos burkolásához ezek a járólapok olyan pazar látványt nyújthatnak, amit évtizedeken keresztül is büszkén mutathat majd meg kertjébe látogató barátaiknak.

A Semmelrock burkolatainál is van lehetőség nemcsak a különböző színek és formák, hanem még a különböző termékek kombinálására is.

Talán külön is érdemes kiemelni a Semmelrock kerítéskő kínálatát, amelynek legkeresettebb termékei a kerítéskővel azonos stílusban megjelenő burkolattal is harmonikus egységben jelenhet meg kertjében. Érdemes szétnézni a Semmelrock burkolatok között.

A képeket megnézve a KK Kavics Beton térkövei lesznek a nyerők?

A Kavics Beton is nagy választékban mutatja be weboldalán térkő és burkolókő kínálatát. Külön kiemelik a weboldalon a nagy teherbírású ipari burkolóköveket. Érdemes végignézni a lerakott burkolatokról készített képek sokaságát, mert jó ötleteket adhat kertje térkövének a kiválasztásához.

Melyik térkő gyártó kínálatából fog választani kertjébe?