Ha kerítés építését tervezi, akkor a Leier soha jobbkor nem újíthatta volna meg Önnek kerítéskő kínálatát. Ismerje meg, hogy milyen új lehetőségei vannak kerítése megépítéséhez. Milyen szempontok szerint fogja kiválasztani otthona kerítését?

Kerítéskő a vevői igényeket követve az innováció jegyében

Leier Architektura kerítéskő

Leier Architektura kerítéskövek négyféle színben. A törtfehér, a bézs, a téglavörös vagy inkább a márványfekete lesz a kiválasztott?

A Leier Kaiserstein prémium minőségű tér- és kerítéskő kínálata időről-időre megújul, és követi a vásárlások során leszűrődő vásárlói igényeket. A Leier termékmenedzserei árgus szemekkel figyelik a vásárlói visszajelzéseket, és viszonteladó partnereikkel tartják a kapcsolatot a vevői igények naprakész követése érdekében. A változó igényekre reagálva időről-időre újragondolják a kínálatot, és fejlesztik a termékeiket: ezzel bővül a térkövekkel elérhető funkciók köre, emellett pedig a térburkolatokhoz minőségben és stílusban is tökéletesen passzoló kiegészítő termékeket is kínálnak, vagy ha a vevői igények indokolják, akkor a térkövek színskáláját bővítik 1-1 újabb érdeklődésre számot tartó színnel.

A jó időben sokan látnak hozzá kertjük rendbetételéhez, és ez nemcsak a növények gondozását jelenti, hanem a burkolat és a kertet övező kerítés megújítását is. Egy gondozott kert és rendezett udvar köré az otthon stílusával jól harmonizáló kerítés is kívánkozik, és ezek a felmerülő igények a fejlesztés során is nyitott fülekre találtak a Leiernél.

A megújult Architektura és Modern kerítéskő

Az idei kerítéskő fejlesztések a Kaiserstein termékcsalád ARCHITEKTURA és a MODERN kerítéskő választékában eredményeztek jelentős változásokat és választási lehetőség bővülést. Mit is jelentenek ezek az új lehetőségek Önnek?
Mindkét kerítéskő a kiváló minőségű Kaiserstein prémium kövek összes már megszokott előnyös tulajdonságával rendelkezik. Az egyenletes falazás biztosítására kerítéskövek gyártásakor biztosítva van az 1-1,5 mm-t nem meghaladó magassági méretkülönbségek tartása. Igényes megjelenésüket biztosítja, hogy anyagukban színezettek, és a beépítési környezetükben elegáns és egyedi megjelenést biztosítanak. Legfontosabb praktikus jellemzőjük, hogy teljes mértékben fagyállóak, és az UV-sugárzásnak is a legkisebb károsodás nélkül ellenállnak. Beépítésüket megkönnyíti, hogy a kerítés építéshez szükséges kerítés félkővel és sarokelemmel együtt tudja megrendelni kerítését a szükséges mennyiségben. Milyen hosszúságú kerítés építést tervez kertje körül? Szeretné, ha belátnának az utcáról az elkészült új kerítés mögé, vagy inkább szeretné megőrizni kertje intimitását az utcáról kíváncsian fürkésző tekintetek elől?

Ha ebben a kérdésben dönt, akkor máris előrébb van új kerítése megtervezésében.

Vagy kerítés helyett támfalat épít kertjében?

Mit nyújt Önnek a két kerítéskő?

A hasított nyers felülettel rendelkező ARCHITEKTÚRA kerítéskő látványosan kiemeli környezete természetességét. Az Architektúra kövek speciális eljárással folyó gyártásának legfontosabb egyedi előnye lesz az, hogy a kertjében megépített falazat egyik köve sem hasonlít majd tökéletesen a másikra. A kövekből épített fal ezzel valóban a természetes kövek érzetét kelti, és egyedi megjelenést kölcsönöz kertjének.

Kertépítő szakemberek ezt a követ elsősorban egyedi hatást keltő kerítések és falazatok építéséhez ajánlják Önnek. Kerítésén kívül garázsfelhajtója támfala is készülhet az Architekturából.

Leier Modern kerítéskő

Leier Modern kerítéskő fahéj és törtfehér árnyalatban. Melyik tetszik jobban?

A MODERN kerítéskő valóban az, aminek a neve alapján máris gondolja. Nem fog csalódni benne. Remekül illeszkedik modern, letisztult tömegformálású épületek kerítéséhez. Klasszikusan egyszerű geometriai kialakítása látványosan keretezi a beton, fém, üveg és fa felületekkel hangsúlyozott modern építményeket. De miért lenne olyan nagy szám ez a kerítés az én kertem körül, gondolhatja joggal?

Azért, mert az egyéb megvásárolható kerítéskövekkel szemben a Modern kerítéskő elemeken körbefutó, ezért az elemek alján is látható él letörés játékos fény-árnyék játékkal kápráztatja el kerítése csodálóit.

Otthona stílusosan modern kerítésén túl a kertjében futó falazatok építéséhez és növénykazetták stílusos telepítéséhez ajánljuk Önnek.

Most nehogy azt mondja, hogy nem tud választani a két kerítéskő között. Otthona stílusához melyik kő illeszkedik jobban?

A négyféle színből melyik lesz a befutó kertjében?

Sok különbözőségük mellett abban is különbözik a két kerítéskő, hogy négy illetve kétféle színben kápráztathatja el kerítése csodálóit.

Ha az ARCHITEKTÚRA kerítéskő mellett teszi le a voksot, akkor máris gondolkodhat azon, hogy törtfehér visszafogott színében, bézses tónusokban, téglavörös vagy inkább egészen márványfekete árnyalatban fogja választani a kerítésköveket.

Ha pedig Ön a MODERN kerítéskő szerelmese lett, akkor a fahéj és a törtfehér árnyalatok között választhat kifinomult ízlése szerint. Ha titkon még egyedibb megoldásra vágyik, akkor mindkét tónust választhatja finomszórt felülettel is.

Ezek után eldöntötte már, hogy milyen színben fog pompázni kerítése?

Tökéletesen harmonizáló fedlap is jár kerítésére

Kerítéséhez vagy kertben épülő falazatához kétféle, színben és funkcióban is tökéletesen harmonizáló fedlapot ajánlunk Önnek:

  • élesperemű KANT natúr, kúpos tetőformájú kialakítással MODUS, illetve
  • KANT hasított oldalélű záróelemeket.

Legyen Önnek is családi háza stílusával tökéletesen harmonizáló, egyedi kerítése.

Milyen információval tudunk még segíteni kerítése építéséhez?

  • Munkatársaink munkaidőben a (+36-26) 375-171-es számon várják hívását. Ne várakoztassa őket sokáig, mert munkatársaink sem fogják várakoztatni Önt.