Kombinálja a Semmelrock különböző termékeit egymással!

Amikor lehunyja a szemét, és elmereng, akkor milyen kertet lát maga előtt?

  • Mennyi ideje lesz a kertjével foglalkozni?
  • Milyen legyen a zöldfelület és a burkolat aránya?
  • Fákat, bokrokat, füves pázsitot szeretne látni maga körül? Vagy inkább szebbnél-szebb virágágyásokban gyönyörködne? Vagy szívesen szorgoskodik a kertben, és zöldségeket is termelne?

Olyan kérdések ezek, amelyekről érdemes elgondolkodni kertje kialakításakor. A zöld pázsitot is gondozni kell, le kell vágni a füvet, de azért a gyep gondozását hétvégenként is megoldhatja. Kevesebb elfoglaltsággal jár, mint zöldségeket, paradicsomot, paprikát termelni. Ha pedig virágágyásai lesznek majd a kertjében kialakított pihenőhely körül, akkor a virágok között is választhat állandó odafigyelést igénylő, igényesebb fajtákat és kevesebb törődést igénylőket.

Nem kell ahhoz kerttervezőnek lennie, hogy kigondolja kertje megjelenését. Némi stílusérzékkel és kellő önismerettel igazán szép kertet álmodhat meg családjának.

Érdemes egységes egészként kezelni az egész kertet, ugyanakkor a ház bejárata a kertkaputól, a kocsibejáró, a terasz, valamint a kert többi része külön-külön is önálló egységet alkot burkolatával és a körülötte lévő zöldfelülettel.
A terasz hangulatos pihenőhely lehet, ahova kiülhet esténként akár egyedül is, de még inkább hangulatos lehet egy baráti beszélgetés. Egy kerti grillpartihoz már külön területre lehet szükség egy kerti grillezővel, tűzrakóval.

A kocsibejáró legfontosabb jellemzője a megfelelő teherbírás. Ezért ezt a burkolatot 6 centiméteres térkőből, megfelelő ágyazattal készítse el.

A Semmelrock gazdag választékából, a különböző térkövek, falelemek, valamint az eltérő méretek és változatos színek egyedi kombinálásával lehetősége van kreativitása szárnyalásának.

Meghitt terasz pazar kilátással

semmelrock appia antica madoc

A Semmelrock Appia antica burkolata a Madoc falrendszerrel

A Semmelrocktól az Appia antica burkolatot kombinálná kertjében a Bradstone Madoc falrendszerrel? Milyen burkolatot lát lelki szemei előtt? Hogyan illeszkedik a képbe a Madoc falrendszere?

A képen is látható látvány szemet gyönyörködtető harmonikus összhangját teremtheti meg teraszán. A természetes kő megjelenésű Madoc falrendszer virágágyásokat vehet körbe és kerti utakat is határolhat.

  • Önnek melyikre lesz szüksége?

A természetes köveket felidéző falrendszert stílusosan egészíti ki az antik hatású, véletlenszerűen töredezett felületű Appia Antica burkolat .

Hangulatos úszómedence készül a kertjében?

old town burkolat, madoc falrendszer

A Semmelrock Bradstone Old Town burkolata kombinálva a Madoc falrendszerrel

Ha a mediterrán hangulat ejti Önt rabul, akkor medencéje Old Town burkolatát hatásosan megjelenítheti a Madoc falrendszerrel.

A déli országok felszabadult, felhőtlenül szárnyaló érzelmeit fejezi ki a napsugaras nyár mediterrán hangulatban való hamisítatlan megjelenése medencéje partján. Az Old Town lapokból álló burkolat és a Madoc falrendszer vöröses-sárgás, sárgás-szürke meleg színei vidám hangulatot csempésznek a látszólag szürke és egyhangú hétköznapokba is, és különleges atmoszférát teremtenek majd évtizedeken át.

Ilyen az, amikor már a víz sem hiányzik a medencéből. Nézze meg a képet, és képzelje magát medencéje partjára!

Kerti burkolatok a változatosság jegyében

appia antica old town

Appia antica kövek az Old Town körkővel

Kör alakú kerti pihenő szigetén mesésen kombinálhatja a rusztikus felületű Appia antica térköveket a Bradstone Old Town körkővel. Egy kör alakú pihenőt lát maga előtt kertjében? Vagy több is megjelenik lelki szemei előtt?

A Semmelrock három kombinációja közül melyiket fogja megépíteni kertjében?